E3 2017 bude nabitá Xbox exkluzivitami, jednou z nich bude nové Halo

Halo Reach

E3 2017 je miestom, kde Microsoft predstaví Xbox Scorpio a súčasne s ním aj viacero exkluzivít, ktoré ho budú sprevádzať. MEdzi nimi nájdeme aj novinku zo sveta Halo.

Potvrdil to komunitný šéf 343 Industries Brian Jarrard, známy pod svojim nickom ske7ch343. Povedal, že na E3 si jeho štúdio chystá niečo, čo súvisí so značkou Halo. Zároveň však upozornil, že to nebude ďalší hlavný diel, teda pripravované Halo 6 si nechávajú na neskôr, pravdepodobne na budúci rok. Preto sa na Reddite rozbehli diskusie o tom, čo chcú vlastne 343 Industries ohlásiť. Objavilo sa tu množstvo nápadov, od Halo: ODST 2 cez pokračovania Spartan Assault a Spartan Strike až po remaster trojky. Na to Jarrard okamžite zareagoval: „OMG stop. Žiadne Halo 3 Anniversary nebude.“

Mega Bloks Halo Haggar Game

…alebo sa oživí Halo MegaBloks?

A ani sa mu nedivíme. Halo 3 je predsa dostupná v mierne upgradovanej podobe ako súčasť The Master Chief Collection spolu s predošlými dvomi časťami, remastrom ODST a Halo 4. Je však možné, že to bude buď nejaká nová mobilná hra, nejaký spin-off venovaný Spartanovi Lockemu či dokonca sľubovaná singleplayerová expanzia Halo Wars 2. Tá sa zdá byť najpravdepodobnejšou. Ale tak uvidíme, E3 je takmer za rohom.

Okrem toho plánuje Microsoft prezentovať niekoľko ďalších noviniek, pričom tento rok sa chce spoločnosť zamerať na veľa nových značiek po boku ustálených sérií typu Forza.

Halo 5 Locke

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Danny píše:

    Radši ať koupěj celý Electronic arts a o exluzivity bude postaráno ?

  2. Danny píše:

    no to by PS šlo hodně rychle ke dnu ?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *