Chyba v Sea of Thieves spôsobila, že hráči mali teleskopické…

Sea of Thieves
Sea of Thieves sa s minulotýždňovým updatom postaralo o poriadnu zábavu. Tú však nemala na svedomí ani nová adventúra, ani lode kostlivcov, a ani rôzne „prekliate“ delové gule s perkami. Update totiž priniesol aj jeden nezvyčajný a veľmi zábavný bug.

Ako totiž vysvetlilo Rare, pri poslednom update omylom prepísalo animácie u dvoch z ôsmich veľkostí postáv. Jedna z prepísaných animácií patrila aj teleskopu a aktivovala sa vždy, keď hráč zo svojho inventára vybral teleskop. Namiesto štandardnej animácie sa ale telo postavy zdeformovalo do akejsi „frankensteinovskej“ pozície a teleskop vytŕčal hráčovi z rozkroku. Tento bug sa postaral o poriadnu zábavu. Dokonca sa prihodila aj samotnému producentovi Joe Neatemu počas livestreamu, kde mu svoj teleskop ukázal hráč s telom skeletona. Čím sa vlastne v livestreame objavila naraz dvojica bugov, čo je asi dôvod, prečo Neate, aj keď si zachoval profesionálny výraz tváre, otočil kameru do vzduchu.

Producent vysvetlil, že „nanešťastie, predvolená pozícia akéhokoľvek itemu bez priradenej animácie je prakticky v rozkroku postavy“. Rare zároveň potvrdilo, že k oprave chyby dôjde už v dnešnom update.

Sea of Thieves Telescope Glitch

via Eurogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *