Anthem si zahráme už 1. februára/února

Anthem
EA vidí Anthem ako jeden z najväčších chystaných launchov, čo je snáď dostatočne dobré vysvetlenie, prečo BioWare zverejnilo infografiku o dostupnosti titulu na jednotlivé platformy.

Štúdio potvrdilo, že už 1. februára/února 2019 si zahráme demo. To bude dostupné ako pre ľudí, ktorí si hru predobjednali, tak pre predplatiteľov služby EA Access na Xbox One alebo služieb Origin Access Basic a Premier na PC.

Najbližšie po deme si plnú hru zahrajú predplatitelia služieb EA Access a Origin Access, ktorí budú mať 10-hodinový skorý prístup k hre už 15. februára/února. Už v ten deň navyše predplatitelia prémiovej predplatnej služby Origin Access Premier na PC budú mať k dispozícii plnú hru. Nakoniec to zavŕši vydanie hry 22. februára. V ten istý deň by tiež malo vyjsť Metro Exodus, Crackdown 3 a Days Gone (PS4 exkluzivita).

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Škoda, že nebudou české titulky… možná, že to bude herní pecka, ale vzhledem k tomu, kolik mám her, tak tohle bez českých titulků asi hrát nebudu….

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *