Bungie si registrovalo ochrannú známku Matter

Bungie Matter
Bungie uzavrelo s Activisionom 10-ročnú dohodu, ktorá mala zahŕňať vývoj Destiny, ale ako sa zdá, nemusí to byť jediný projekt v ich príprave.

Štúdio totiž ešte koncom septembra/září získalo ochrannú známku na logo a titul Matter, ktorý má prináležať počítačovej hre alebo online službe. Je teda možné, že registrované logo môže patriť nejakému celkom novému titulu, ktorý môže byť predstavený prakticky kedykoľvek. Vydavateľom tohto projektu však nemusí byť nutne Activision. Ešte v júni/červnu štúdio získalo 100-miliónovú investíciu od čínskeho vydavateľa NetEase, ktorý distribuuje čínske verzie hier od Blizzardu. Konkrétne v najľudnatejšej zemi sveta prevádzkuje World of Warcraft, Starcraft 2 aj Overwatch. Po nedávnej investícii však získalo menšinový podiel v štúdiu a kreslo v správnej rade Bungie.

Bungie Matter

via Eurogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *