The Culling sa vráti na Xbox s podtitulom Origins

The Culling Logo
Keď to skúsil Ubisoft s Odyssey len rok po Nintende, tak zrejme aj štúdio Xaviant chce to isté skúsiť s Originspri svojom titule The Culling.

Štúdio, ktoré sa dostalo do pozornosti médií kvôli poriadne spackanému spravovaniu značky The Cullingoznámilo, že plánuje hru vrátiť aj na Xbox One. Pred niekoľkými týždňami štúdio okrem stiahnutia The Culling 2 pár dní po vydaní stiahlo z obehu aj Xboxovú verziu pôvodnej hry a zdalo sa, že ju dlhší čas neuvidíme.

Ako sa ale zdá, tak Xaviant to s prvou hrou nakoniec nechce vzdať a potvrdilo nadchádzajúce vydanie The Culling: Origins na Xbox One. Tento titul má byť prakticky totožný s novovydanou originálnou verziou The Culling, ktorá bola podstatne zábavnejšia, než to, čo sa z nej stalo, a nespočetnekrát originálnejšia než to, čím bolo pokračovanie.

Štúdio vraví, že titul je v štádiu certifikácie a preto je ťažké dnes určiť presný dátum vydania.  Malo by k tomu však dôjsť v najbližších dňoch a nemala by to byť záležitosť týždňov. K tomu má byť hra free-2-play a hráči môžu očakávať stabilnejšie servery – Xaviant pracuje na svojej online infraštruktúre, aby bola spoľahlivejšia a rýchlejšia. Okrem toho môže hra trvať kratšie – v prípade, že sa na serveri budú nachádzať samí agresori, hra bude plynulejšia a skončí sa skôr.

Xaviant odhalil aj plány do blízkej budúcnosti. Zmizne mini-stagger, vráti sa Showdown a vylepší sa matchmaking. Z dlhodobého hľadiska môžeme čakať štyri mílniky, ktorých cielmi bude priniesť mechaniku oživovania parťákov, väčšie Duo zápasy, Custom zápasy, nové perky, outfity a skiny, ako aj systém výzev či režim Squads pre štyroch hráčov a špeciálne eventy.

The Culling 2019 Roadmap

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *