Gears of War dostane knižnú kroniku, obsahuje tiež novinky k Gears 5

Gears of War 5
Okrem toho, že Microsoft plánuje rozšíriť Gears tromi novými hrami na tri rôzne platformy, spoločnosť tiež plánuje vydať novú knihu.

Tá nesie názov Gears of War: Retrospective a podobne ako iné kroniky, aj táto bude rozoberať viac ako 10-ročnú históriu exkluzívnej série, ktorá sa dostala na Xbox 360, Windows aj Xbox One. Za zmienku však stojí aj to, že okrem obsahu k predošlým hrám má obsahovať aj artworky a novinky k Gears 5. Keďže zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sme sa dočkali vydania v najbližších mesiacoch, pre skalných fanúšikov série môže ísť o milý spôsob, ako si pripomenúť minulé vrcholy aj pády a zároveň sa pokochať novinkami k pripravovanému titulu, ktorý má namierené na Xbox One a Windows 10.

Oficiálna 200-stranová kniha z dielne Microsoft Studios a The Coalition vychádza 23. apríla/dubna 2019 za cenu 50 dolárov.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *