Fallout 76 naberie na váhe: patch ho rozšíri o 10GB

Fallout 76
Fallout 76 vychádza už tento týždeň a po B.E.T.A. teste zrejme nikoho neprekvapí, že hra bude vyžadovať update. A Bethesda vraví, že updatov bude veľa, pretože pri vydaní bude MMO Fallout plný bugov.

Že máme Bethesdu brať za slovo, dostatočne potvrdzuje aj skutočnosť, že hra mala na PC problém, kedy sa po zapnutí sama odinštalovala. Najnovšie to dokonca doplnil problém s nemožnosťou hru odinštalovať. Takéto problémy už snáď nehrozia, no ani majitelia diskových verzií by nemali jasať. Len prvý patch pre PS4 má totiž veľkosť 54GB. Aktualizácia je tak dokonca väčšia, než obsah disku, ktorý má zhruba 45GB.

Môžeme rátať s tým, že prvá aktualizácia bude opravovať ohromné množstvo bugov, ktoré sa už nepodarilo Bethesde zahrnúť na inštalačný disk. Len je teda škoda, že sa niektorí vďaka tomu dostanú do Západnej Virgínie podstatne neskôr. V tomto prípade sú vo výhode PC hráči, keďže krabicová verzia neobsahuje inštalačný disk, ale len kód na stiahnutie hry zo serverov Bethesdy. Bethesda tak v prípade PC verzie prešla na rovnaký model, s akým už skôr vyrukoval Activision pri hrách ako Call of Duty: WWII alebo Destiny 2.

via USGamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *