Fallout 76 prináša pay-2-win mikrotransakcie

Fallout 76

Krok, ktorý ešte viac poškodí už tak zlú reputáciu multiplayerového Falloutu 76, je realitou. Hra totiž práve dostáva svoj prvé nekozmetické mikrotransakcie a teda oficiálne pridáva pay-2-win prvky.

Hra totiž v patchi, ktorý vyjde 9. apríla/dubna, dostane Repair Kity, ktoré sa dajú zakúpiť len cez Atomy. Tie sa zas dajú kúpiť len z obchodu a nedajú sa získať štandardným hraním. Ironické na tom celom je, že Bethesda ešte pred vydaním hry sľubovala, že Fallout 76 NIKDY nebude obsahovať mikrotransakcie na iné itemy, než kozmetické. Ukazuje sa ale, že tento sľub bol platný zhruba rovnako dlho, ako sľuby politikov pred voľbami.

Fallout 76 ponúkne viaceré verzie Repair Kitov. Hra má ponúknuť „základné“ repair kity, ktoré sa dajú zakúpiť v Atomic Shope, a následne ponúkne takzvané vylepšené kity, ktoré sa dajú získať aj plnením úloh v hre.

via IGN

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. 3. júla 2019

    […] Štyri lokality a co-op akcia pre štyroch hráčov znamená 16 hrateľných postáv. Všetky sú detailne spracované, každá má svoju minulosť a backstory v podobe videa. O každej si môžete priamo v menu hry zistiť informácie. Tento krok vývojárov veľmi oceňujem. Pomôže vám to lepšie pochopiť udalosti, ktoré sa odohrali v tomto univerze ešte pred udalosťami hry. Vzhľad postáv je tiež možné dodatočne upravovať s mikrotransakciami. Našťastie, nemajú žiaden vplyv na samotný gameplay ako pri iných hrách. […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *