Mitsubishi sa vracia do Forzy Horizon 4

Forza Horizon 4
Playground Games behom večerného streamu oznámili tri veľké novinky zo sveta Forzy Horizon 4.

Tieto novinky zahŕňajú príchod úplne nového režimu Free for All Adventure. Pôjde o úplne nový online playlist dostupný cez Quick Play aj Ranked Multiplayer, kde v princípe neplatia žiadne pravidlá. Platí len jedno: Nehráte spolu, hráte proti sebe. Režim je dostupný už teraz v hre.

Forza Horizon 4 Free-For-All Adventure

Rovnako tak pribudla do hry úplne nová Isha’s Taxis Horizon Story. To je vlastne ten príbeh, o ktorom sme hovorili už v recenzii, teraz je ale dostupný v plnohodnotnej podobe. „Isha má sen: najrýchlejšiu taxislužbu na svete! Jediné, čo potrebuje, je šofér…,“ uvádza sa v popise. Sada misií zahŕňa nový biznis, ktorého súčasťou je 10 nových Horizon Story misií a hráči môžu jazdiť v ikonickom londýnskom taxíku Austin FX4 alebo limuzínu Cadillac TXS Limousine pre náročnejších zákazníkov.

Forza Horizon 4 Isha's Taxi Story

Zavŕši to bezplatný Mitsubishi Car Pack. Ako isto viete, po vzore Toyoty sa z hier stiahlo aj Mitsubishi, ktoré si neželalo byť spájané s ilegálnymi aktivitami (pouličným závodením). Zdá sa ale, že Mitsubishi napokon zmenilo svoj postoj, keďže Forza Horizon 4 dostane niekoľko japonských klasík hneď teraz a úplne zadarmo. Zahŕňa to sedem modelov vrátane Galant VR4, Eclipse GSX, Mitsubishi GTO a štyroch generácií Lancer Evo: VI GSR, VIII MR, IX MR a X GSR.

Forza Horizon 4 Mitsubishi Car Pack

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *