DiRT Rally 2.0 uzavrelo partnerstvo s FIA WRX

DiRT Rally 2.0
DiRT je DiRT, Rally je Rally a keď to spojíte dohromady, vznikne vám podarený simulátor rally závodenia s dlhoročnou históriou.

V prípade chystaného DiRT Rally 2.0 to platí dvojnásobne. Codemasters novým trailerom ohlásili, že druhá časť série dostane licencovaný obsah World RX, čiže FIA World Rallycross Championship. Nová hra tak okrem tradičného režimu kariéry a historických rally režimov prinesie aj osem tratí World RX 2018, vrátane okruhov Mettet, Silverstone a Circuit de Barcelona – Catalunya. Na týchto a ďalších tratiach si navyše zazávodíme už pri vydaní v štyroch triedach: World RX Supercars, RX2, RX Super 1600s a RX Crosskarts. Medzi novinkami, ku ktorým Codies prišli vďaka licencii, nájdeme napríklad dvojicu áut Renault Megane RS RX a Audi S1 EKS RX quattro tímu GCKompetition s Prodrive alebo PSRX Volkswagen Polo R Supercar šampióna Johana Kristoffersona.

DiRT Rally 2.0 navyše rozšíri ponuku World RX režimu vďaka Season Passu. Hráči si vďaka nemu prídu na ďalšie trate a autá a to aj z úplne novej triedy Group B Rallycross. Režim tiež bude súčasťou multiplayeru, kde si hráči budú môcť vychutnať oficiálne licencovaný Rallycross proti zvyšku závodného sveta. Patrí sem aj režim Rallycross Championship tvorený zo série závodov.

Partnerstvo s Codemasters nám dáva príležitosť inšpirovať budúcu generáciu šoférov World RX v spolupráci s rozsiahlou hráčskou komunitou Codemasters. S vydaním DiRT Rally 2.0, ktorý prináša osem FIA World Rallycross tratí, môžmee hráčom poskytnúť ešte viac svetového rallycross obsahu, než kedy predtým. Inovácie, ktoré priniesli do hry Codemasters prostredníctvom vylepšených vizuálnych efektov, pridaním počasia a Joker Lap, umiestňujú fanúšikov priamo do srdca akcie.

– Paul Bellamy, senior viceprezident IMG Motorsports

K partnerstvu sa vyjadril aj senior viceprezident publishingu Codemasters, Jonathan Bunney:

Úzka spolupráca s IMG a World Rallycross nám umožnila vytvoriť naše najpresnejšie World Rallycross zážitky. Práca s oficiálnymi referenčnými dátami tratí, udržovanie skvelých vzťahov so závodnými tímami a blízky prístup k neuveriteľne talentovaným jazdcom nám dáva úžasný pohľad dovnútra tohto naozaj napínavého a prístupného športu. Sme extrémne potešení príchodom ôsmich World Rallycross tratí do hry, ako aj pridávaním dalších po vydaní.

DiRT Rally 2.0 vychádza 26. februára/února s vylepšeniami pre Xbox One X. Day One edícia navyše obsahuje Porsche 911 RGT Rally Spec, ako aj skorý prístup k Fiat 131 Abarth Rally a Alpine Renault A110 1600 S. V rámci Deluxe edície sa hráči dočkajú skorého prístupu 22. februára/února 2019 a dostanú prístup k prvým dvom sezónam post-launch obsahu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *