Microsoft začína vysielať reláciu ID@Xbox Game Pass

Po vzore Nintendo Showcase livestreamov plánuje aj Microsoft venovať ešte viac prezentácii nezávislých hier prichádzajúcich a vychádzajúcich cez Xbox Game Pass.

Relácia ponesie názov ID@Xbox Game Pass a prvú epizódu uvidíme už zajtra v noci, 26. marca/března o 17:00 nášho času. Livestream bude vysielaný cez oficiálny Xbox kanál na YouTube a neskôr bude okno s prenosom doplnené aj do tohto článku. Microsoft sľubuje, že počas relácie sa o prichádzajúcich hrách dozvieme viac, uvidíme nejaké nové oznámenia, gameplaye a dokonca zažijeme rozhovory s indie vývojármi.

V pilotnej epizóde sa chce Microsoft pozrieť na tituly odhalené počas E3 a X018, vrátane hier Afterparty, Void Bastards a Supermarket Shriek. Tiež sa zastavíme do štúdia Night School Studio, ktoré stojí za hitom Oxenfree (dostupný teraz zadarmo cez Epic Store na PC a Mac!) a momentálne pracuje práve na vyššie spomínanej hre Afterparty.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *