REENCZIA Loot Box Simulator

loot boxy

Dámi a páni, je to tu! Najočakávanejší hit roka 2019 vyšiel exkluzívne na Xbox One!

Milujete ten pocit, keď môžete svoje ťažko zarobené peniaze, prípadne peniaze svojej rodiny alebo babkin dôchodok minúť na sprostosti? Napríklad na šťavnaté loot boxy? Potom je Loot Box Simulator presne to pravé orechové pre Vás.

Ako už názov napovedá, tento skvelý simulátor vám klikaním, ehm, chcel som povedať, že za plnenie úloh, pripočítava peniaze, ktoré môžete poctivo minúť na to, čo milujete na hrách najviac: Loot Boxy.

Každý loot box pritom môže, ale skôr nemusí, obsahovať to, čo by ste chceli. Odomknúť si takto môžete stovky itemov, ktoré vám budú prakticky nanič, ale to nevadí. Dôležité je, že tu nejaké loot boxy sú. Problém vidím skôr v tom, že hra nemá mikrotransakcie a teda nemôžete na prachsprostý skin svojej battle royale postavičky minúť ani len 10€. A čo je ešte viac škoda, hra nemá ani len Season Pass, ktorý by vám garantoval prístup k ďalším loot boxom.

Vlastne keď tak nad tým premýšľam, ani tá cena hry sa mi zrovna nepáči. 1,99€ za takúto slasť je jednoducho málo. Poteší aspoň to, že vývojári si dali záležať a optimalizovali hru pre Xbox One X, kde nielen, že podporuje 4K Ultra HD, ale tiež HDR. Vďaka tomu sú farby loot boxov ešte žiarivejšie a vďaka vyššiemu rozlíšeniu ešte detailnejšie.

Loot Box Simulator
Loot Box Simulator
Developer: DRUNKEN APES
Price: 1,99 €
Loot Box Simulator

Celkový verdikt

5/7
  • Hrateľnosť
  • Trvanlivosť
  • Grafika
  • Zvuk
  • Mikrotransakcie


Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Tuhle apku si rozhodně nenechám ujít.
    Teď už mi k dokonalému štěstí postačí až se konečně postaví rychlobruslařský stadion pro Martinu Sáblíkovou, zateplí se chrám sv. Víta a na Xbox konečně vyjde Ratchet and Clanc.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *