PUBG rozdáva permabany za klávesnicu a myš

PlayerUnknown's Battlegrounds PUBG

Hrať s klávesnicou a myšou tam, kde sa to nemá, prináša svoje obete. Okrem toho, že už skôr proti nemu účinne bojoval Fortnite, dnešným updatom zareagovalo aj PUBG.

PUBG priblížilo nový systém blokovania hráčov za porušenie podmienok hry. Mimo iného tieto podmienky zahŕňajú aj hranie s klávesnicou a myšou, označované ako hranie s nepovoleným príslušenstvom. A čo dostanete v prípade, že si zapojíte k Xboxu XIM či inú hlúposť a budete hrať PUBG? Jednoducho v hre dostanete permaban pri prvom pokuse o využitie tohto hacku.

Rovnako tak plánuje rozdávať Bluehole permanentné bany hry za propagáciu či predaj neautorizovaných softvérových alebo hardvérových hackov, či za modifikovanie klienta alebo používanie cudzieho účtu. Rovnako tak budú hráči dostávať 3-denný ban a odstránenie všetkých získaných itemov a BP za zneužívanie bugov vo svoj prospech. Za opakované porušenie týchto pravidiel hráči dostanú permanentný ban. V prípade, že sa jedná o zneužívanie menších bugov, pri druhom pokuse dôjde k 7-dennému banu a pri treťom pokuse o 15-denný ban. Okrem toho existujú ďalšie tresty, ktoré môžete vidieť v tabuľke nižšie.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. Nikola píše:

    Muzete mi prosím říct kde jste přišli na to že za použití xim je ten permaban ve zdrojovém článku se o tomto nepíše. Dekuji

    • Nikola píše:

      Další věci je říct že proti němu bojoval účinné fort ite je taky blbost. Prosím buď správně odzrojujte články nebo to nepište, to je celkem základ.

      • Jaromír Miko píše:

        V zdrojovom článku sa spomína permaban za používanie „Neautorizovaných programov a hardvéru“, t.j. kategóriu, do ktorej spadá okrem iného XIM

        • Rudolf píše:

          vobec tam nespada XIM ale ok 😉 preverte si informacie najprv poriadne a potom piste taketo veci 🙂

        • Nikola píše:

          To není pravda a znovu vaše práce je ověřovat si zdroje. Třeba stačí zavolat na Microsoft a potvrdit si tuhle zprávu. Jinak jsou tyhle články úplně zbytečné.

          • Jaromír Miko píše:

            Našou prácou je overovať si zdroje, avšak poskytovateľom informácií nie je v tomto prípade Microsoft a vývojári z PUBG Corp. nám na otázky neodpovedali. Nakoľko XIM nespadá pod autorizované príslušenstvo, máme za to, že ban politika sa týka aj tohto príslušenstva.

  2. Rudolf píše:

    Nikde nepisu ze bude ban za MaK xD tak co to tu pisete za bludy ?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *