Xbox Store už ponúka väčšinu kompatibilných hier z prvého Xboxu

Xbox Original Logo

Jedna vec, ktorá rozhodne potešila mnohých hráčov, je spätná kompatibilita pre pôvodný Xbox. A aj keď sa zoznam titulov ustálil len na 41, stále je to lepšie, ako nič.

Spätná kompatibilita nám totiž sprístupnila také klasiky ako celú sériu Splinter Cell, hry Star Wars, SSX3 alebo titul Black z roku 2005. Práve tento si však slováci ani česi nemohli užiť, pretože hra nebola dostupná v ponuke tunajšieho Microsoft Storu. To isté platilo aj o niekoľkých ďalších tituloch, ku ktorým sme sa mohli dostať jedine tak, že by sme si zohnali krabicovky. Ale to už nie je treba.

Microsoft totiž sprístupnil všetky Original Xbox Classics tituly v ponuke Storu a to nielen pre Xbox One, ale aj pre Xbox 360. Znamená to teda, že ak ešte stále hráte na Xboxe 360, drvivú väčšinu titulov si môžete užiť aj na tejto konzole. Hráči na Xbox One si môžu zahrať tituly s upscalingom do 960p, na Xbox One X až do 1920p.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Psychonauts tak nějak očekávám v Game Passu, časem…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *