Ubisoft odstránil časť mikrotransakcií z Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint Monetization

Krátko po tom, ako sme si my a komunita hráčov Ghost Recon: Breakpoint spravila srandu z enormného množstva mikrotransakcií, na vec zareagoval aj Ubisoft.

Vraví, že časť mikrotransakcií sa do hry dostala „omylom“ a preto bola odstránená. „Sme si vedomí, že počas skorého prístupu k Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint od 1. októbra boli v hre prítomné určité položky za účelom šetrenia času (balíčky Skill pointov, XP boostre a balíčky vylepšení zbraní), ktoré boli pár hodín dostupné na zakúpenie v našom Store, ale toto nebolo v našom pláne a šlo o chybu na našej strane. Tieto položky boli navrhnuté ako možnosť pre hráčov, ktorí začnú hrať neskôr po vydaní, aby sa dorovnali ostatným hráčom, ktorí hrali dlhšie a vychutnávali si naše co-op a náročné end-game zážitky. Tieto Time-Savery boli z nášho obchodu nateraz odstránené,“ vyhlásil Ubisoft.

Z tvrdenia je teda jasné, že mikrotransakcie sa do hry neskôr dostanú tak či tak, ale teraz je hra ešte „čistá“ a všetci si ju môžu vychutnať aj bez toho, aby museli dodatočne platiť za obsah. Len dúfame, že tomu tak bude aj neskôr, v prípade hráčov, ktorí sa rozhodnú hrať neskôr. Predsa len, Wildlands bol zábavný aj keď ste hrali so svojimi „prestížnymi“ kamošmi.

Ubisoft tiež uisťuje hráčov, že Ghost War režim bol navrhnutý tak, aby hráči, ktorí budú nakupovať obsah s mikrotransakciami, neboli nijako zvýhodnení. Progres medzi Ghost War a klasickou hrou je navyše zdieľaný.

Ghost Recon Breakpoint Monetization
Mimochodom, mohli ste si tiež do hry kúpiť za reálne peniaze autá, motorky a helikoptéry

via PC Games N

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *