Krossplay prichádza do Mortal Kombat 11, takto funguje

Mortal Kombat 11

Warner Bros. bez väčších fanfár oznámil príchod funkcie Krossplay do Mortal Kombat 11.

Krossplay sa nijak samozrejme neodlišuje od crossplayu, teda možnosti hrania online multiplayeru proti hráčom na cudzej platforme. A hoci hra vyšla na štyri platformy, crossplay bude fungovať len medzi Xbox One a PlayStation 4. Rovnako bude v hre prítomná možnosť hrať proti konkrétnym hráčom, takže to nebude o náhode. Hra pritom vyšla aj na PC a Nintendo Switch, kde však beží mierne odlišná verzia hry.

Podpora crossplayu už bola zakomponovaná do hry v rámci najnovšieho updatu, zatiaľ však nebola oficiálne spustená. Samotná funkcia bude zrejme viac priblížená dnes večer na The Game Awards. Warner tiež potvrdil, že hra nedostane cross-save, možnosť zdieľania uložených pozícií medzi platformami.

Warner Bros. tiež v podpornom dokumente uvádza, že ak hráči v rámci cross-playu natrafia na cheaterov alebo hráčov so zlým chovaním, majú možnosť nájsť ich v histórii Kareer Stats – Krossplay Players Met a nahlásiť ich. Hráči majú tiež možnosť deaktivovať Krossplay, ak si ho neželajú. Napokon, samotná funkcia bude fungovať v režime Kasual Versus.

via Warner Bros. Interactive

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *