Xbox Game Pass Ultimate spúšťa program extra výhod

Xbox Game Pass Ultimate

Game Pass Ultimate bol výhodnou ponukou už dlhšiu dobu a z jednoduchého dôvodu. Dal nám Xbox Live Gold, Game Pass a PC Game Pass za 12,99€/339Kč mesačne. Veľmi dobrá cena za tri služby, ktoré vám dajú stovky hier na hranie.

Teraz však dostaneme toho ešte viac než predtým! Microsoft sa rozohodol pre vlastníkov Game Pass Ultimate pridať extra výhody ako darček, za to že sú Ultimate. Poďme sa pozrieť na to čo pre nás majú:

Phantasy Star Online 2: Ponorte sa do jednej z najväčších online JRPG so špeciálnym balíčkom. Vrátane jedinečných emotes dostanete aj Xbox bundu, gold ticket Mission Pass a hernú menu s Meseta Crystal. Bohužial je hra dostupná iba v USA a Kanade, čo je dosť škoda.

World of Tanks Mercenaries: Free-to-play tanková hra, ktorá uchvátila množstvo hráčov svojimi bojmi zasadených do 20. storočia. Ako člen Game Pass Ultimate dostanete 3 tanky do svojej garáže. Tanky sú však dostupné iba pre Xbox One verziu hry.

Sea of Thieves: Pirátske súboje, hon na poklady a estetika vašej lode už nebudú také isté ako doteraz. Fanúšik Ori a Sea of Thieves bude nadšený z tohoto rewardu, pretože dostane plachty, vlajku, trup a figúru inšpirovanú Ori. Tieto veci vám budú skrášlovať loď a každý bude vedieť, že máte UGP.

Smite: Stante sa osvietením v #1 MOBA na Xbox s týmto bundlom 5 bohov, special charakter skinom a voice packs, za pomocou ktorých môžete rektiť bohov v štýle. Pridajte sa do komunity 30 miliónov hráčov a obránte svoj portál v bojoch v Koloseu.

Tieto odmeny si môžete odomknúť len po určitú dobu, a tak odporúčam si ich zaobstarať čo najskoršie. Sea of Thieves bude trvať do 18/5/2020 kým si môžete vybrať token a potom si ho redeemnuť do 90 dní. Smite a World of Tanks si budete schopní vybrať do 18/3/2021. Je síce zvláštne, že dali im toľko času na vybratie si týchto odmien, ale tým sa aspoň odlišujú od iných členstiev.

Martin Botlo

Hardbass and Kvas

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *