Zmena plánu: Xbox Live Gold na tento mesiac zahŕňajú BLiNX: The Time Sweeper

BLiNX: The Time Sweeper

Iba pred pár dňami sme sa dočkali ohlásenia aprílovej ponuky Games with Gold. Mali sme sa dočkať dvoch závodných hier a až troch RPG hier. Veci sa však majú inak.

Microsoft totiž potichu oznámil, že závodná hra Toybox Turbos od Codemasters nebude súčasťou tohtomesačných Games with Gold. Namiesto závodov pre Xbox 360, ktoré mali byť dostupné zadarmo na stiahnutie od 16. do 30. apríla/dubna 2020, hráči dostanú exkluzívnu klasiku BLiNX: The Time Sweeper.

Blinx: The Time Sweeper je jednou z prvých exkluzivít pre pôvodný Xbox a tiež je to jedna z prvých hier, ktoré pribudli do zoznamu spätnej kompatibility. Zrejme preto, že za oživenie tejto klasiky loboval sám šéf Xboxu, Phil Spencer. A o čom je vlastne reč? Blinx: The Time Sweeper je 3D plošinovka zo začiatku tisícročia, teda z obdobia, kedy tento žáner zažíval rozmach.

Hráči sa zhostia role kocúra Blinxa, ktorý pracuje ako opravár času v továrni na čas. Jeho úlohou je opravovať časové anomálie, ktoré, ak im nikto nevenuje pozornosť, sa premenia na časové kryštály a časové príšery. Jeden taký gang príšer sa formoval, kradol kryštály a uniesol princeznú. Blinx preto ide zachrániť princeznú. Zápas s časom nebol nikdy doslovnejší! Fanúšikov Quantum Break isto poteší aj možnosť ovládania času v tejto hre.

via TrueAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *