Rare Replay a Resident Evil: Revelations sú dostupné cez Xbox Game Pass

Rare Replay

Microsoft v uplynulých dňoch oznámil, že už čoskoro sa dočkáme pridania štyroch hier do ponuky Xbox Game Pass pre Xbox a PC.

Sotva však Microsoft túto novinku oznámil a dvojica hier už bola do ponuky pridaná. Prvou novinkou je megakolekcia Rare Replay, ktorá oslavuje 30 rokov štúdia s kopou hier nielen z Xboxu 360, ale aj zo starších platforiem. Kolekcia dokonca využíva pre tie najstaršie hry vlastný emulátor konzol ZX Spectrum a Nintendo 64. Zaujímavosťou je, že Rare sa rozhodlo napríklad pri Conker’s Bad Fur Day emulovať pôvodnú N64 verziu miesto Xbox verzie. Potešením je, že viaceré X360 hry z tejto kolekcie vylepšené pre Xbox One X. Mimo iného Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, Perfect Dark a Kameo: Elements of Power.

Ďalšou špecialitou, ktorá pribudla do ponuky, je ďalší Resident Evil… Presnejšie Resident Evil: Revelations. Užívatelia Game Passu si tak môžu zahrať aj prvú časť tejto podsérie. Nutno však dodať, že „jednotka“ vyšla na Xbox One až pár rokov po dvojke, takže to, že hry pribudli do Game Passu v zachovanom poradí, možno nie je až také prekvapenie.

Napokon, do budúcna ešte Microsoft sľubuje, že nás čakajú dve hry. Nie, nie je to ten Dying Light, ktorý sa v ponuke objavil na pár hodín (predčasne?). Čoskoro sa však hráči na Xbox One a PC môžu tešiť na Goat Simulator. Garantujem, že táto hra vám ponúkne hromadu zábavy už vo svojej základnej forme, kde ponúka dvojicu lokalít s unikátnymi výzvami a easter eggmi. Určite však odporúčam zohnať si aj DLC, ktoré sú lacné a majú tiež kopu vtipného obsahu. GoatZ paroduje zombie apokalypsu, PAYDAY… asi nemusím vysvetľovať, Goat MMO vám z hry spraví fejkový kozí Warcraft a Waste of Space je ako Star Wars a všetko ďalšie vesmírne.

Poslednou hrou z tohto oznámenia je Torment: Tides of Numenera od dvorného štúdia Microsoftu, inXile Entertainment. Jedná sa o izometrickú RPG, ktorá je zároveň akýmsi duchovným nástupcom legendárneho Planescape: Torment. Hra pribudne do PC Game Passu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *