Wasteland 2 obdržalo podporu Xbox Play Anywhere

Štúdio inXile Entertainment oznámilo vydanie novej verzie Wasteland 2: Director’s Cut pre Xbox One a Windows 10. Táto nová verzia sa odlišuje podporou programu Xbox Play Anywhere.

Microsoft pôvodne ponúkal samostatné verzie hry pre Xbox a PC, a obe boli dostupné v príslušnom Game Passe. Znamenalo to zároveň, že achievement hunteri mohli odomykať achievementy nadvakrát. To však už nie je možné, vývojári totiž túto starú verziu hry odstránili ako z Game Passu, tak zo Storu.

Nová verzia s podporou Play Anywhere ju však priamo nahrádza, takže hru môžete naďalej sťahovať a hrať. Po jej nainštalovaní sa vám automaticky presunie postup z predchádzajúcej verzie a zároveň sa konvertuje na Play Anywhere verziu, čiže vo svojej hre môžete pokračovať aj na Xbox One. Nevýhodou môže byť, že táto verzia nemá podporu viacerých savov a po zapnutí PC verzie sa vás hra môže opýtať, aké savy si chcete ponechať.

V prípade Xbox One verzie netreba robiť nič, hra to vníma len ako bežný update.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *