Testovanie Halo 3 na PC začalo, ODST dostane Firefight

Halo 3 MCC PC Key Art

Tento týždeň priniesol hneď dve veľké správy zo sveta Halo. Prvou je, že 343 Industries začína konečne testovať PC verziu Halo 3, na ktorú sa čakalo už prakticky 13 rokov.

Halo 3 PC Test Flight, ako to vývojári nazývajú, potrvá do 18. júna/června 2020 a hráči si budú môcť otestovať väčšinu obsahu hry. Už terajšia PC testovacia verzia bude mať režimy Theater a Forge, nebude chýbať ani updatovaná customizácia a kompletný Challenge systém, dostupný na obrazovke Challenge Hub.

Kampaň bude pomenšia, tam sa budú dať testovať misie Sierra 117, The Storm, The Ark, The Covenant a Halo. Zato multiplayer bude obsahovať sociálne hry (4v4, 8v8, 8p FFA, 12p Infection), kompetitívne režimy (Team Hardcore 4v4, Team Slayer 4v4, Team Doubles 2v2) a mapy Construct, Guardian, Last Resort, Narrows, Sandtrap, The Pit, Valhalla, Foundry, Standoff, Avalanche, Sandbox a Heretic.

Halo 3: ODST

Že príde Halo 3: ODST na PC tiež, nie je žiadnym prekvapením. Omnoho lepšie pre hráčov ale vyznie fakt, že aj verzia, ktorá je súčasťou The Master Chief Collection, konečne dostane režim Firefight. Tento režim vám umožňuje prežiť niektoré z najikonickejších lokalít hry s bodovacím systémom a jedinou úlohou: prežiť. Je to vlastne režim Hordy, ktorý sa dá hrať buď sólo alebo vo štvorici s kamarátmi.

Režim bude do hry pridaný v lete a zrejme rozšíri MCC kolekciu o sadu nových achievementov. Kolekcia obsahuje už teraz ohromných 700 achievementov s hodnotou 7000(G), z čoho Halo 3: ODST tvorí sada 100 achievementov s 1000(G).

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *