The Outer Worlds: Peril on Gorgon ohlásené, Grounded má dátum vydania

The Outer Worlds: Perin on Gorgon

Okrem toho, že Obsidian oznámil úplne novú hru Avowed pre Xbox Series X, štúdio tiež oznámilo novinky týkajúce sa dvoch ďalších projektov. Jedným je expanzia The Outer Worlds: Peril on Gorgon.

Jedná sa o prvú expanziu pre The Outer Worlds, v ktorej objavíme zákutia kolónie Halcyon. DLC pozýva jej zamestnancov na asteroid Gorgon, kde budú skúmať pôvod záhadného Adrena-Time. Pri prechode na asteroid obdržíte nové zbrane, štíty a ďalšie perky, ako aj podporu nového maximálneho levelu: 33. Datadisk bude dostupný 9. septembra/září za 14,99€ alebo ako súčasť Expansion Passu, ktorý tiež zaručuje prístup k datadisku Murder on Eridanos. Datadisk bude dostupný s 10% zľavou pre predplatiteľov Game Passu.

Napokon poznáme dátum vydania Grounded. Hra vychádza 28. júla/července na Xbox One v programe Game Preview, dostupný bude v Game Passe a tiež v Steam Early Access za 30€. Hra má už potvrdené vydanie na Xbox Series X, nateraz bez bližších informácií.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Tak na Grounded jsem zvědavý, určitě s kamarády vyzkouším. K Outerworlds se „možná“ vrátím.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *