Descenders vychádzajú na Xbox Series X|S, štúdio oznámilo novinky hromadou tweetov

Descenders

Takýto spôsob oznamovania noviniek by sme od vydavateľa nečakali. Mike Rose, PR manažér No More Robots, si však zvolil práve takýto nevšedný spôsob, ako upútať hráčov na novú verziu hry Descenders.

Pre tých, ktorí nevedia, o čo sa jedná. Descenders sú adrenalínové downhill bicyklové závody odohrávajúce sa na procedurálne generovaných leveloch, vďaka čomu je každý závod v niečom jedinečný. Titul je dlhodobo dostupný pre PC a konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch. Už o niekoľko dní však hra vyjde oficiálne na Xbox Series X|S.

Táto vylepšená verzia ponúkne niekoľko noviniek a exkluzívneho obsahu, ktorý nebol v žiadnej inej konzolovej verzii doteraz dostupný. Hra ponúkne lobby až pre 8 hráčov, čo je dvojnásobok oproti súčasným platformám. Ďalšou novinkou je cross-play s PC. Nový a výkonnejší hardvér tiež otvára priestor grafickým vylepšeniam.

Tie zahŕňajú napríklad výrazne väčší draw distance, vyššiu renderovaciu vzdialenosť aj kvalitu tieňov, omnoho vyššiu kvalitu textúr, viac rastlinstva na a okolo trate, kvalitnejší terén, výrazne kvalitnejší anti-aliasing a tiež permanentne aktívny motion blur a SSAO. Špecialitou je chaos sprevádzajúci ponuku grafických nastavení:

Mike Rose, PR manažér uviedol:

  • Performance Režim: 1080p 120fps pre obe konzoly
  • Quality Režim: 4K 30fps pre Xbox Series X | 1440p 40-60fps pre Xbox Series S

Oficiálny Xbox Blog:

  • Performance Režim: 1080p 60fps režim pre Xbox Series X|S
  • Quality Režim: 4K 30fps pre Xbox Series X | 1440p 30fps pre Xbox Series S.

Lokálny distribútor HYPE (predtým Hypermax) zároveň oznámil krabicovú verziu hry a bezplatnú aktualizáciu pre existujúcich hráčov, a to vďaka Smart Delivery. Táto verzia vychádza 8. júna/června 2021, a ponúkne predobjednávkové bonusy. Konkrétne pôjde o okamžitý prístup k sade Lantern Lux Set, zahŕňajúcu veľmi vzácne doplnky pre prilbu, oblečenie a bicykel, ktoré svietia v tme.

Descenders Xbox Series X Physical Copy Smart Delivery

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *