Microsoft oznámil, kedy sa bude konať tohtoročná Xbox & Bethesda Showcase

Xbox & Bethesda Games Showcase

Xbox a Bethesda tento rok už nebudú mať dve samostatné E3 konferencie, ale jednu veľkú spoločnú. Microsoft pred chvíľou oznámil, že sa bude konať 13. júna/června o 19:00 nášho času.

Informácie tak odpovedajú únikom, ktoré na internete publikoval Jeff Grub. Microsoft potvrdil, že event sa bude skutočne vysielať cez YouTube a Twitch v danom čase. Zároveň dodal, že event bude mať 90 minút a bude sa sústrediť na hry od Xbox Game Studios, Bethesda Game Studios a tiež od vývojárov tretích strán. Teda pôjde o podobný program ako doteraz, s rozdielom že Bethesda už nebude mať samostatnú konferenciu, ako tomu bolo doposiaľ.

Microsoft tiež povedal, že bude oznamovať novinky prichádzajúce do služby Xbox Game Pass, čo zahŕňa aj ešte neohlásené hry od dvorných štúdií. Podľa špekulácií by sme sa pritom mohli dočkať oznámenia až piatich AAA exkluzivít pre platformy, na ktorých je dostupný Xbox Game Pass. Teda pôjde o hry, ktoré si zahráme buď na konzolách Xbox, na PC, alebo na mobiloch s iOS / Android. Okrem toho zrejme uvidíme nasledovné tituly:

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *