Do GTA Online vtrhli načipovaní tuneri

Obsah do 8 ročného Grand Theft Auto V je neustále pridávaný. Prešli sme si hypermodernými prídavkami, ťažkou vojenskou technikou alebo podporovaním gamblingu.

Najnovšie sa ale Rockstaru podaril celkom príjemný nápad. EA sa do remaku Need For Speed Underground veľmi nemá, tak volant prebralo Rockstar Games.

Nový „bezplatný“ obsah pridáva aktuálne do hry 10 vysoko customizovateľných áut. Celkovo ich príde do hry až 17. S kúpou novej lokácie sa ti odomknú mini-heisty orientované na tvoje vodičské schopnosti. V LS Car Meet môžeš ukázať svojho žrebca a stretnúť sa ostatnými online tunermi.

Test Track je miesto, kde si môžeš bezpečne odskúšať alebo zapretekať so svojim žihadlom bez otravovania San Andreas polície. Skúšobnú jazdu si vďaka Test Rides môžeš dopriať s autami, ktoré nevlastníš.

Novú hudbu nájdeš, doslova nájdeš, po meste vo forme collectibles. Ide o rôzne mixy, ktoré sú ready na mestské naháňačky.

Nové módy do pretekov. Drag racing do štyroch hráčov či nové mestské okruhy sú samozrejmosť.

Herr Roman

Ku Xboxu ma donutílo vydanie GTA IV exklúzivne na konzoly. Od tej doby som si uvedomil pohodlnosť konzolového hrania a dodnes som naň nezanevrel. Ako Xboxer milujem čokoľvek, čo má na obálke R a hviezdičku. Okrem mainstream hier rád skúšam aj menšie tituly. Nech je to aj šialená japan-porno-puzzle hra. A som alkoholik. Či to sa sem už nepíše?

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *