Xbox Game Pass sa rozširuje o Solitaire a ďalších 9 hier

solitaire

Ponuka Xbox Game Pass sa opäť raz rozširuje a to na všetkých troch platformách, na ktorých je dostupný. Teda na Xboxe, na PC a v cloude, vďaka čomu je možné hrať hry v prehliadači či už na počítačoch alebo mobiloch.

Medzi desiatkou nových titulov nechýba ani titul priamo z dielne Xbox Game Studios. Tentoraz je však nevšedný, a dostupný výhradne na PC: Microsoft Solitaire Collection. Konkrétne jeho rozšírená prémiová verzia. Na rozdiel od štandardnej edície neobsahuje reklamy, ponúka dvojnásobné XP a prístup k archívu denných výzev. Vďaka tomu bude možné dokončiť všetky achievementy, aj tie časovo najnáročnejšie, behom jediného mesiaca. Predplatitelia Game Passu navyše získajú exkluzívny Game Pass motív kariet. Titul bude dostupný v Game Passe pre PC 17. augsta/srpna.

Už tento štvrtok, 5. augusta sa ponuka rozšíri o sedem hier. Reč bude o tituloch Curse of the Dead Gods, Dodgeball Academia, Katamari Damacy Reroll a Lumines Remastered pre konzoly, PC a tiež pre cloud (mobily/browser). Na počítačoch pre zmenu do predplatného pribudne Starmancer vo svojej Early Access verzii.

12. augusta/srpna pribudne štylizovaná klasická rally hra od tvorcov Absolute Drift, Art of Rally. Hra ponúka jazdné režimy vhodné pre začiatočníkov aj expertov, a ponúkne jazdu v rôznych kútoch sveta. Pribudne tiež Keňa, 4 nové autá, 6 nových tratí a nová free-roam oblasť.

Napokon sa v ponuke objaví kritikmi oceňovaný PC titul Hades. Diablovka zasadená do prostredia gréckej mytológie sleduje príbeh boha podsvetia a jeho syna. Vďaka Game Passu bude možné si hru zahrať za minimálnu cenu už aj na PC. Zároveň vďaka Game Passu debutuje na konzolách a mobiloch.

EA Play / Xbox Game Pass Ultimate

A keďže Codemasters teraz patria pod EA, nie je prekvapením že sa portfólio Codies dostalo aj do predplatného EA Play, ktoré sa dá buď aktivovať samostatne, alebo je zahrnuté do členstva Xbox Game Pass Ultimate. V ponuke sa tak od 10. augusta budú nachádzať konzolové verzie DiRT 4, DiRT Rally, DiRT Rally 2.0, F1 2020 a GRID.

Už tento štvrtok, 5. augusta, sa ponuka rozšíri o konzolovú verziu hry Skate, hrateľnej cez spätnú kompatibilitu aj na konzolách Xbox One a Xbox Series X|S. Zároveň pribudne možnosť zahrať si Skate 3 na mobiloch cez cloud.

Čoskoro odchádza

Napokon, už tento týždeň z ponuky nadobro odíde Grand Theft Auto V, ktoré bolo vďaka Game Passu hrateľné na Xboxe a mobiloch. Budúci týždeň potom odíde ďalších šesť hier:

  • Ape Out (PC)
  • Crossing Souls (PC)
  • Darksiders Genesis (Xbox, PC, Cloud)
  • Don’t Starve (Xbox, PC, Cloud)
  • Final Fantasy VII (Xbox, PC, Cloud)
  • Train Sim World 2020 (Xbox, PC, Cloud)

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *