Microsoft omylom odhalil Gears of War pre Xbox One

Gears of War

Microsoft dnes večer oznámi ďalší remaster, konkrétne Gears of War pre Xbox One. O ňom sa špekuluje už pár mesiacov, teraz ho ale ruská pobočka Microsoftu omylom potvrdila na svojom webe. Tu sa namiesto popisu Gears of War 3 objavili informácie o doposiaľ neoznámenom remastri, ktorý má podľa všetkého ponúknuť priestorový 7.1 surround zvuk, 19 máp, 17 multiplayerových postáv, režimy Team Fight, King of the Hill a Gnasher 2v2, podporu dedikovaných serverov a nakoniec, multiplayer bude bežať v 60fps. Tiež sa spomína prítomnosť nových achievementov a predĺženie príbehu o 90 minút, keďže doň bude zahrnutý aj obsah z pôvodnej PC verzie.

Medzi ďalšie novinky patria dodatočné možnosti úpravy svojej postavy, ovládanie navrhnuté špeciálne pre Xbox One obohatené o upravenú citlivosť ovládaču. Posledná dôležitá funkcia je, podobne ako MP, inšpirovaný Gears of War 3. Pri online hre budete môcť označovať nepriateľov pomocou komunikátora. Nanešťastie, Microsoft už stihol chybu opraviť a tak dnes na stránke uvidíte pôvodné informácie týkajúce sa GoW 3. Ale ešte pred nahradením obsahu sme sa dočkali odhalenia dátumu vydania, ktorý je stanovený na 25. augusta. Žeby sme ho teda uvideli aj na Gamescome?

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *