Rockstar oznámi nové hry už čoskoro!

Rockstar Games

Take-Two Interactive tiež oznámilo finančné výsledky a počas nich oznámilo hneď dve veci, ktoré úzko súvisia s Rockstarom. Hneď prvá správa sa týka GTA V, ktoré je v predaji už skoro tri roky a za ten čas vyšlo trikrát. Najprv na Xbox 360, potom na Xbox One, no a nakoniec po niekoľkých odkladoch sa Rockstar uráčil vydať ho aj na PC. Za ten čas sa z GTA V stal naozajstný bestseller, hra totiž doteraz predala viac ako 65 miliónov kópií. Podľa šéfa Take2 hra ešte aj dnes prekonáva očakávania. Ale je treba sa posunúť ďalej a práve s tým úzko súvisí druhá správa, ktorú TakeTwo odhalili: Rockstar už čoskoro oznámi nové hry!

Rozhodne krásne je na tejto správe, že CEO Take2 hovorí v množnom čísle, takže môžeme rátať s oznámením hneď niekoľkých noviniek, ktoré budú vychádzať v nasledujúcich mesiacoch a rokoch. A o čo také by sa mohlo jednať? V prvom rade by sa mohli splniť špekulácie o pokračovaní Red Dead Redemption, no hráči by veľmi radi uvítali aj Bully 2 alebo dokonca Max Payne 4. Ďalej by mohol byť oznámený nový Midnight Club a v neposlednom rade by sa mohol Rockstar konečne po rokoch pozrieť aj na hru, ktorú oznámil spolu s GTA IV a ktorá má na svojej stránke ešte prvotné logo PlayStationu 3. Samozrejme, máme na mysli hru Agent, ktorá by nás mala preniesť do obdobia Studenej vojny. Na hre (ne)pracuje Rockstar North.

Rockstar Games Agent Leak

via GeeksUltd

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *