Project CARS dostal tri klasické vozy od BMW, Fordu a RUF

Project CARS

Autori Project CARS si v posledných mesiacoch celkom pohnevali fanúšikov po tom, ako pár dní po vydaní hry oznámili jej pokračovanie s novinkami a tiež jednu úplne novú motorkársku hru. Spoločnosť však na prvý Project CARS, ktorý bol financovaný formou crowdfundingu, nezabudla. Preto dostala nový DLC balíček „Old vs. New Car Pack“, ktorý prináša kolekciu starých a nových vozov od rôznych automobiliek. Čo je rozhodne zaujímavé je, že balíček bol aj tentoraz navrhnutý podľa najväčších prianí hráčov a dostali sa doň tie autá, po ktorých túžili hráči najviac v programe On Demand.

Balíček prináša zopár vozidiel, menovite BMW 2002 Turbo, Ford Mustang Fastback ’64 a RUF CTR Yellowbird ’87. Štúdio tiež vydalo jeden download zadarmo, konkrétne krasotinku RUF RT 12R, čo je prerobené Porsche 911 GT2. Je zaujímavé, že Slightly Mad Studios nedostali od EA povolenie na používanie Porsche, aj keď predtým pre ňu pracovali a pracovali na sérii NFS Shift.

 

Project CARS BMW 2002 Turbo

Project CARS Ford Mustang Fastback

Project CARS RUF RT12R

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *