PS4 Pro má problém, pri vysokej záťazi sa môže roztaviť

PS4 Pro Meltgate

Vydá sa PS4 Pro po stopách Samsungu Note 7? Konzola, ktorá sa začala predávať len pred pár dňami, sa totiž môže pri vysokej záťaži roztaviť.

Na kuriózny problém upozornil užívateľ menom @enMTW, ktorý na Twitteri uverejnil fotku svojej PS4 Pro. Tá sa podľa jeho slov prehriala natoľko, že sa plastové telo konzoly začalo taviť. Podľa jeho tvrdenia mu počas hrania zlyhalo chladenie konzoly, čo malo na svedomí jej nečakaný redesign. Niektoré portály upozornili, že môže ísť o podvrh, na druhú stranu sa však konzola začala taviť v mieste, kde sa nachádza procesor, grafika, a ďalšie komponenty vrátane chladenia. Avšak posledný menovaný systém zlyhal a to spôsobilo, že sa v konzole začalo hromadiť teplo. V blízkosti sa tiež nachádza aj zdroj, no a tiež netreba zabudnúť ani na to, kde sa nachádzajú výduchy konzoly. Narozdiel od Xbox One, ktorý má chladenie zabezpečené z bokov a zvrchu, PS4 Pro má chladenie len vzadu a tak všetko teplo musí putovať na káble.

PS4 Pro Melting Case

via Tweaktown

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Kódy farieb píše:

    Dobrý hoax.?? Veď to je už jasné podľa názvu stránky Xboxer

  1. 8. novembra 2018

    […] ODPORÚČAME: PS4 Pro má problém, pri vysokej záťazi sa môže roztaviť […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *