Leaknutý screenshot Assassin’s Creed Origins potvrdzuje moreplavbu a starovek

Assassin's Creed

Nový Assassin’s Creed prechádza výraznou transformáciou. Aj preto sa Ubisoft rozhodol, že nechá vývojárom viac času a že nový titul uvidíme až dva roky po predošlom. Za ten čas sa objavilo niekoľko únikov, ktoré sa zhodovali v starovekom Egypte, možnej návšteve Južnej Európy, plavba loďami a tiež sa objavilo niekoľko názvov.

Po predošlé roky sa hovorilo, že staroveký reboot Assassin’s Creed by niesol označenie Empire či dokonca Osiris. Tento názov spomenuli, možno naschvál, aj vo Watch_Dogs 2, kde ste mohli hacknúť Ubisoft a leaknúť trailer na hru. Prekvapením bolo, že išlo o skutočný trailer na skutočne vyvíjaný titul.

Assassin's Creed: Empire

V posledných dňoch sa nám začal AC opäť pripomínať. Objavilo sa tvrdenie, že hra sa bude nakoniec volať Assassin’s Creed Origins, čo by vzhľadom k zasadeniu hry do staroveku, pred prvý diel, dávalo zmysel. Dokonca to má byť práve tento diel, v ktorom budeme sledovať samotný vznik rádu asasínov, ktorý pretrval tisícročia. Hra vraj ponúkne moreplavbu a rozľahlý svet, podobne ako Black Flag. Teraz však máme možnosť sa presunúť cez stredozemné more medzi Egyptom a Gréckom. Vráti sa aj Abstergo a dokonca by sa mali niektoré pasáže hry odohrávať vo Francúzsku. Žeby sa hrdina spolčil s Asterixom?

Čerešničkou na torte tomuto úniku je nový leaknutý screenshot z funkčnej hry. Nejaké tie screenshoty sa objavili už skôr, raz to bolo menu (vyššie) a neskôr niečo, čo vyzeralo ako tech demo. Na leaknutom screene môžeme vidieť hlavnú postavu a zadanie misie: Popraviť Krokodíla a nasledovať Shadyu do oblasti Khenut’s Villa.

Assassins Creed Origins

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *