Games with Gold v júni prinesú zadarmo Watch Dogs, Assassin’s Creed a jedno prekvapenie

Games with Gold

Vedeli sme, že to príde tento týždeň, no nevedeli sme, kedy. Teraz už ale vieme, čo čaká zlatých členov Xbox Live budúci mesiac. Samozrejme, reč je o Games with Gold.

Okrem toho, že budúci mesiac bude predstavený finálny Project Scorpio, tak Microsoft nesklamal a prichystal si štedrú ponuku hier zadarmo. Na samom začiatku mesiaca vychádza na Xbox One eliminačná behačka SpeedRunners pre štyroch hráčov. Hrať sa dá ako online, tak lokálne a môže naštrbiť aj tie najmocnejšie kamarátstva. Je to všetko o tom dobehnúť čo najďalej a pritom čo najsurovejšie knockoutovať svojich súperov. Žiaden fair play!

V polovici mesiaca bude potom zadarmo na stiahnutie Watch_Dogs pre Xbox One. Čo je vážne super, keďže takto dostanú všetci druhú šancu na to prejsť hru od začiatku do konca a nesmútiť za utratenými peniazmi. Presne tak by som totiž opísal ja svoje pocity z hrania prvého dielu na starej generácii, kde som hru ani nedohral. Takže zrejme teraz tomu dám druhú šancu a dúfam, že to nepokazí skvelé dojmy z Watch_Dogs 2.

Na Xboxe 360 pre zmenu v prvej polovici mesiaca bude zadarmo na stiahnutie Assassin’s Creed III, samozrejme v programe spätnej kompatibility. To isté platí aj o Dragon Age: Origins, ktorý je druhou júnovou/červnovou hrou a dostupný bude od 16. dňa v mesiaci. Obe hry si vychutnáme aj na Xboxe One. Čo na hre poteší, je, že bude časom dostupná aj cez EA Access Vault, kde bude dostupná zadarmo navždy pre každého predplatiteľa.

No a potom je tu ešte jedna fíčurka, celý mesiac bude zadarmo balíček kariet (alebo tri?) pre Phantom Dust. Tieto karty sa dajú využiť ako v multiplayeri, tak v singleplayeri, pričom ich bežná cena je 15 dolárov. Hra samotná je dostupná ako free-2-play a MS verí, že práve mikrotransakcie ako je táto, sa vyplatí. Phantom Dust podporuje Xbox Play Anywhere a je tým pádom dostupný pre Xbox One aj Windows 10.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *