Ubisoft potvrdil nový Splinter Cell

Splinter Cell Shadows

Ku konferenciám Ubisoftu neodmysliteľne patrí aj oznamovanie vecí z univerza Tom Clancy’s. Aj preto sme čakali, že na E3 uvidíme nový Splinter Cell. Prekvapivo sme sa ale takéhoto ohlásenia nedočkali, miesto neho sme uvideli The Crew 2, Beyond Good & Evil 2 a ďalšie zaujímavo vyzerajúce novinky.

To však neznamená, že by Ubisoft na hre nepracoval! Ako potvrdil samotný CEO Yves Guillemot v novom rozhovore, spoločnosť pripravuje nový Splinter Cell pre Xbox One a ďalšie platformy. Spoločnosť sa však rozhodla nepredstaviť ho na E3. Dôvodom je, že hra ešte nie je pripravená na ukázanie a zároveň Ubisoft nechce odlákať pozornosť hráčov od iných Tom Clancy’s hier.

Nimi sa majú na mysli multiplayerovo orientované tituly Rainbow Six Siege, The Division a Ghost Recon: Wildlands. Je teda možné, že aj Splinter Cell bude zameraný viac na operácie NSA ako na jednotlivca – Sama Fishera. Prípadnou možnosťou je, že Splinter Cell bude reboot, o čom sme tiež uvažovali, alebo epizodická hra na spôsob HITMAN-a.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *