Netešte sa, nový Xbox Wireless Adapter bol odložený

Iba pár dní dozadu Microsoft predstavil novú, menšiu verziu svojho Xbox Wireless Adaptéru pre Windows 10 a vravel, že vyjde 8. augusta / srpna. Situácia sa však zmenila a menší adaptér sa oneskorí o takmer pol roka.

Nový Xbox Wireless Adaptér pre Windows 10 má po novom vyjsť 31. januára/ledna 2018. Záujemcovia sa tak môžu tešiť na bezmála 6 mesiacov čakania, kým sa nový bezdrôtový adaptér dostane na trh. Dôvod odkladu nie je celkom jasný, no môže súvisieť s odstraňovaním nedostatkov. Adaptér by mal totiž podporovať až 8 ovládačov, presne ako ten súčasný a tak pri menších rozmeroch mohlo dôjsť napríklad k problémom s konektivitou.

Samotný adaptér však Microsoft trochu „odľahčil“ a to tak, že odstránil podporu Windows 7 a 8. Nový, menší adaptér tak podporuje len jeden operačný systém – Windows 10. Poteší však, že je o 67% menší oproti predchodcovi, ktorý bol veľký jak krava.

Ďalším dôvodom tiež môže byť, že si jeho väčšie zásoby objednali rôzni predajcovia po celom svete a výrobcovia jednoducho nestíhajú pokryť dopyt. To by nebolo také nečakané, zvlášť, keď je teraz pre Microsoft prioritou stihnúť vydanie Xbox One X v novembri/listopadu tohto roku.

Xbox One Wireless Adapter

Pôvodný, veľký adaptér pre Windows 7, 8, 8.1 a 10

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *