Sea of Thieves dostane tento rok 6 expanzií, prvá sa volá The Hungering Deep

Sea of Thieves The Hungering Deep
Microsoft behom livestreamu odhalil, že už tento mesiac čaká hráčov Sea of Thieves prvá veľká expanzia s názvom The Hungering Deep.

Expanzia bola prezentovaná formou traileru, ktorý však nemal nejakú väčšiu výpovednú hodnotu. Dozvedáme sa ale, že by na nás mali z hlbín mora vybafnúť obrovské monštrá, medzi ktorými by sa mohol objaviť aj mýtický Megalodon. Expanzia ale hovorí aj o tom, že by hráči mohli tieto tvory skrotiť a zaistiť si tak ďalšie pokojné míle moreplavby. Podľa traileru by s tým mala mať čo dočinenia aj hudba, ktorú môžu piráti hrať na svojich lodiach. Aspoň tak to vyplýva z traileru.

Viac však zažijeme naživo už 29. mája/května, kedy expanzia vyjde zadarmo pre Xbox One a PC. Mimochodom, podľa prehlásenia vývojárov z Rare je to prvá zo šiestich veľkých expanzií, ktorú hra dostane. Technicky to teda znamená, že hra bude dostávať nový obsah každý mesiac! Ostaňme však pri zemi – je možné, že niektoré updaty vyjdú v jeden mesiac a že ten posledný bude možno odložený na ďalší rok.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *