Forza Horizon 4 kompletne prerobí Car Pass a prvú expanziu dostane v decembri

Forza Horizon 4
Playground Games už na E3 potvrdili, že Forza Horizon 4 vyjde v štandardnej, ale aj v deluxe a Ultimate edícii. Práve najvyššia menovaná ponúkne oproti predošlým častiam najviac obsahu. Tentoraz, na rozdiel od Forzy Horizon 3, už v sebe bude mať zahrnuté aj dve veľké expanzie.

Podľa toho, čo tvrdí Microsoft v ponuke Xbox Store, by hra mala obdržať svoju prvú veľkú expanziu v decembri/prosinci 2018. Za ňou bude nasledovať druhá, ktorej vydanie je naplánované na prvú polovicu roka 2019. V tejto chvíli sa môžeme len dohadovať, ako budú tieto expanzie zamerané, ale vieme aspoň základné informácie. Ich súčasťou je nový región, vozidlá a gameplay obsah, ako sú závody alebo výzvy. Môžeme rátať s tým, že neskôr budú tieto expanzie dostupné aj zvlášť, no teraz si k nim viete zaistiť prístup tým, že si predobjednáte Forzu Horizon 4 (Ultimate Edition). Tá sa predáva za 99,99€ a ponúka prístup k viacerým bonusom.

Prvou novinkou je Day One Car Pack, ktorý obsahuje 10 nových áut. Viac o nich sa dozvieme koncom leta, s blížiacim sa vydaním hry. Ďalším doplnkom je Car Pass, ktorý sa teraz drasticky zmenil. Po novom totiž hráči dostanú 2 nové autá každý týždeň, po dobu 21 týždňov od vydania hry. S prvými sa začína už v deň vydania hry, 2. októbra/října a dokopy si hráči prídu na 42 nových áut. Car Pass bude tiež súčasťou Deluxe edície.

Už samozrejmosťou je Forza Horizon 4 VIP členstvo, ktoré obsahuje 3 exkluzívne autá, VIP korunu, ozdobné predmety, nový emote a VIP klaksón. Taktiež dostanú hráči zadarmo dom, týždenné bonusové super-točenia v kolesách šťastia a dvojnásobné kredity. A posledným bonusom bude Formula Drift Car Pack, ktorý bude obsahovať zopár nových závodných strojov. Ten je však dostupný iba, ak si hru predobjednáte v Ultimate edícii cez Xbox Store.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *