Assassin’s Creed Odyssey vychádza, takéto edície máme dostupné na Slovensku

Assassin's Creed Odyssey
Práve v týchto dňoch vychádza Assassin’s Creed Odyssey a podľa prvých recenzií ide o jeden z najväčších dielov v histórii značky, ktorý sa dokonca vyvinul v plnohodnotnú RPG s prvkami a lá Zaklínač 3.

Ako tomu už pri Ubisofte býva, v predaji bude dostupných hneď niekoľko edícií hry, z čoho aspoň štyri nájdete v krabicovej podobe aj v tunajších obchodoch.

Samozrejme, základom všetkého je Základná edícia, ktorá neobsahuje prakticky žiadne bonusy s výnimkou dvoch predobjednávkových DLC. Hráči tak pri predobjednávke hry, ktorá vychádza 5. októbra/října s vylepšeniami pre Xbox One X (4K, HDR), dostanú aj bonusovú misiu Slepý kráľ a sadu Aténskych zbraní. Spomínaná misia však nebude prístupná hneď od začiatku hry, ale dostanete sa k nej až v neskoršej časti príbehu. Oficiálna cena v Xbox Store aj kamenných obchodoch je 69,99€, avšak je možnosť nájsť ju aj lacnejšie.

Okrem tejto edície bude na výber ešte o niečo drahšia Omega edícia hry, ktorá obsahuje fyzické bonusy k základnej edícii hry. Menovite sa tu stretneme s hrubším obalom s inakším cover artom, ale aj s 32-stranovým artbookommapou sveta a dvojicou dodatočných DLC. Omega Pack prináša do hry dvojicu skin packov – Herald of Dusk Pack obsahuje 5 vzácnych kusov výzbroje a 1 vzácnu zbraň, Capricornus Naval Pack pre zmenu prináša jeden motív pre tím, ako aj jeden dizajn lode. Do toho si treba pripočítať ešte jeden dočasne fungujúci XP Boost a jeden dočasne fungujúci Drachma Boost. Zavŕši to Kronos Pack, ktorý navrch vyššie spomenutých bonusov ešte zahŕňa jedného epického koňa, 1 epickú zbraň a 5 epických kusov výzbroje. Priamym digitálnym ekvivalentom je Deluxe edícia, ktorá stojí taktiež 79,99€.

Assassin's Creed Odyssey Omega Edition

Už o niečo skôr je k dispozícii Zlatá edícia hry, alebo ak chcete, tak Gold Edition. Tá za 99,99€ neobsahuje fyzické bonusy, zato však ponúka Season Pass, ktorý predstavuje viac než dostatočnú kompenzáciu za ušlé darčeky. Tentoraz sú jeho súčasťou totiž dve príbehové archy rozdelené do troch kapitol (t.j. 6 kapitol dokopy), exkluzívny quest The Secrets of Greece (Tajomstvá Grécka) a prístup k Assassin’s Creed III Remastered, ako aj k neskoršie odhalenému Assassin’s Creed: Liberation Remastered. Takže vlastne dostanete tri hry, čo poteší najmä, ak ste spomínané dve predošlé nehrali. Dostupná je taktiež v digitálnej edícii. Ozaj, a ešte jedno lákadlo – hrateľná je od 2. októbra/října.

Assassin's Creed Odyssey Gold Edition

No a zavŕši to dvojica „najvyšších edícií“, kde majú kamenné predajne aj digitálny trh Xbox Store svoj vlastný obsah. V prípade digitálu to bude Ultimate edícia, ktorá obsahuje všetko zo Zlatej edície + dodatočné balíčky výzbroje a ďalšieho contentu z Deluxe edície hry. V Xbox Store stojí 109,99€. Akýmsi ekvivalentom vo fyzickej podobe je Medusa edícia hry, ktorá vás vyjde do 130€ a obsahuje fyzické bonusy. Konkrétne je súčasťou 33cm soška „Padlá Gorgona“, mapa sveta, soundtrack na CD, väčší, 64-stranový artbook a DLC balíček Omega Pack.

AC Odyssey Medusa Edition

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *