Ubisoft vypína ďalšie servery, odnesie si to aj Just Dance

Podobne ako EA, aj Ubisoft vypína servery k starým hrám. Tentoraz sa odpojeniu káblov neminú viaceré ročníky Just Dance, ale ani staré Clancyovky.

Ubisoft oznámil, že vypne online služby pre všetky diely Just Dance pre starú generáciu konzol. Tanečníci na Xboxe 360, PS3, Wii a Wii U tak majú čas ešte do 19. novembra/listopadu 2018, aby si vychutnali tance naplno aj cez internet. Zmena sa dotkne dielov 2014, 2015, 2016, 2017 aj minuloročného dielu Just Dance 2018. Na konzoly ešte vyjde Just Dance 2019.

Vydavateľ tiež oznámil, že ukončí online služby Just Dance 2014 a 2015 pre Xbox One a PS4. Vydavateľ zároveň odporúča, aby v prípade záujmu využili svoje mikrotransakcie, keďže všetky neminuté peniaze po vypnutí služieb prepadnú. Súčasne s vypnutím serverov tiež hry prídu o zdieľanie štatistík so zvyškom sveta, prepojenie s Uplay, aktualizáciu správ v hre a tiež ubudne možnosť získavať nové odmeny. Ak by aj hra o nejakej odmene informovala, nebudete si ju môcť stiahnuť zo serverov.

Ubisoft taktiež potvrdil vypnutie služieb pre PC verziu Tom Clancy’s EndWar, Splinter Cell Double Agent a I Am Alive. Na Macu pre zmenu vypne online služby v Assassin’s Creed 2 a na konzolách Xbox 360 a PS3 vypne servery Rayman 3 HD.

via Eurogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    Just Dance 2018? no krása a potom nech si človek kupuje novinky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *