Forza Street môže vyjsť aj na Nintendo Switch

Minútovka Forza Street bola „vydaná“ už minulý mesiac pre Windows 10 a čoskoro by sme sa jej mali dočkať aj na mobiloch s iOS a Androidom, ale to nemusia byť jediné platformy, pre ktoré vyjde.

V kóde hry sa totiž spomína aj tretia platforma, na ktorú by Forza Street mohla vyjsť: Nintendo Switch. Microsoft to síce nepotvrdil a veci sa mohli pred ohlásením zmeniť (konieckoncov, to sa stáva často), ale v kóde hry sa okrem iOS a Androidu ukrývajú aj zmienky o konzole Nintendo Switch, čo by mohlo znamenať, že Microsoft vydá hru s podporou Xbox Live aj na hybridnú konzolu od Nintenda.

Vydávanie hier s podporou Xbox Live na Switch nie je žiadnou novinkou. Už teraz tu nájdeme Minecraft, ktorý má tiež cross-platform multiplayer a slovenský, respektíve český jazyk, alebo Cuphead, ktorý vychádza tento mesiac. Hoci ide o third-party hru, StudioMDHR prezradilo, že to bol práve Microsoft, kto prišiel s nápadom pustiť Xbox exkluzivitu na Nintendo.

via AR12 Gaming

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *