Forza Street pozná dátum vydania na iOS a Android

Forza Street

Microsoft ešte pred pár rokmi predstavil menšie mobilné závody s názvom Miami Street. Hra od štúdia Electric Square bola neskôr premenovaná na Forza Street a dostala nový trailer, ako aj prísľub vydania na iOS a Android.

Znepokojivé na tomto ohlásení bolo, že sa tak stalo už pred rokom a odvtedy sme o iOS a Android verzii prakticky vôbec nič nepočuli, presne ako o hrách od Gameloftu, ktoré mali obdržať podporu Xbox Live na iOS a Androide, na čele so sériami Modern Combat a Asphalt.

Našťastie, ľady sa aspoň trochu pohli a Forza Street konečne pozná svoj dátum vydania na iOS a Android. Stane sa tak 5. mája/května. Najprv bola oznámená síce ako exkluzivita pre Samsung Galaxy, no zdá sa, že to bolo skôr len marketingové oznámenie príchodu hry na mobily. Hra ako taká je veľmi jednoduchá a najlepšie by sa dala prirovnať k mixu Forzy a NFS No Limits. Na rozdiel od NFS, Forza sa aj tentoraz viac sústredí na zbieranie áut, závody netrvajú viac než minútu a podporuje achievementy.

Microsoft tiež oznámil, že hráči, ktorí si zahrajú Foraz Street v čase medzi 5. májom a 5. júnom dostanú Founder’s Pack balíček, ktorý obsahuje niekoľko kreditov, zlata a 2017 Ford GT, ktoré poznáme z obálky Forzy Motorsport 6.

Forza Street Founders Pack

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *