Call of Duty: Modern Warfare vstupuje do tretej sezóny

Call of Duty: Modern Warfare Season Three

Dnes vyšiel 15GB patch na Call of Duty: Modern Warfare, ktorý prináša stáre aj nové tváre nielen do Warzone. Patch je viac zameraný na fixy ako nový content, ale toho tiež nie je málo. Okrem bežných úpravach na zbraniach, taktiež dali niekoľko fixov voči crashom hry a stabilite, čo je dosť super, lebo mne a kamošom to padalo stále.

Poďme si predstaviť čo môžeme čakat vo Warzone a multiplayeri hneď po stiahnutí patchu:

Hlavným bodom tohto patchu pre všetkých, bude nový operator: Alex. Bol asi každého obľúbencom v kampani a zostane ním aj v multiplayeri a Warzone. Tiež dostaneme aj nové zbrane a to SKS a Renetti, kde SKS je veľmi dobre známa zbraň či už z hier alebo reálneho života. Naopak Renetti je iba MW názov pištole, ktorá mne osobne nepripomína žiadnu zo skutočného života.

Tiež dostávame nový Warzone režim a ním sú Quads, čo umožní až 4 hráčom hrať v jednom tíme. YAY! Mať o kamoša naviac je vždy super. V poradí máme skiny na vozidlá, ktoré nevyzerajú celkom zle, ale tak sú to skiny a to prináša ďalšie micro-transakcie.

Pre ľudí, ktorí nehrajú len Warzone, ale kúpili si Modern Warfare, pribudli tri nové mapy: Talsik Backlot, Hovec Sawmill a Aniyah Incursion. Všetky tri mapy vyzerajú v traileri veľmi dobre, ale či budú naozaj také, ako v promo materiáloch, to ukáže až gameplay. Postupom času dostaneme do Season 3 ďalšie veci, presnejšie ďalších operátorov, mapy, herné režimy a mnoho iných. Ja sa na ne určite teším a vy snáď tiež.

Martin Botlo

Hardbass and Kvas

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *