Krátke správy: Dead Island 2, The Surge 2 a Jumanji

Od oznámenia Dead Island 2 uplynulo, nerobím si srandu, už pred 5 rokmi. Odvtedy sme sa, až na jeden gameplay a občasné správy o zmene vývojára, nedozvedeli nič. V posledných dňoch však začalo byť okolo hry znovu rušno, pretože sa objavila v Xbox Store s cenou 60 dolárov a „automatickým“ dátumom vydania 31.12.2019. Nás zaujíma hlavne, že hra sa objavila v ponuke – môže to znamenať, že po informačnom suchu nás Dead Island 2 možno milo prekvapí na E3 a teraz už aj s novými zábermi, informáciami a hlavne dátumom vydania. Ach, konečne zmizne z wishlistu!

Ďalšia novinka súvisí opäť s Xbox Store a opäť s „dvojkou“. Reč však bude o netradičnej soulsborne hre zasadenej do futuristického sveta, kde v roli invalida získate exosuit a okrem toho, že znovu získate možnosť chodiť, budete sa musieť vysporiadať s ťažkými nepriateľmi. Podľa aktualizovanej ponuky Xbox Store The Surge 2 vychádza 24. septembra/září 2019 a hráči, ktorí si hru predobjednajú, dostanú zadarmo URBN Gear Pack.

via TrueAchievements

No a finálna newska sa týka Jumanji. Remake filmu o hre, ktorý teraz dostane vlastnú hru presne na motívy hry vo filme, ktorý dostane pokračovanie. Dobre, ak si to prečítal na prvý pokus, gratulujem – svoj čerstvý vysokoškolský titul si zrejme neukradol. Ale k veci, oficiálna Jumanji hra je v príprave pre Xbox One, PS4, Switch a PC. Vyjde ešte tento rok, 15. novembra/listopadu. Ako Dr. Bravestone, Ruby, Mouse alebo prof. Shelley môžete spolupracovať v online alebo split-screene (alebo AI) a budete porážať nepriateľov, vyhýbať sa smrteľným nástrahám a v neposlednom rade zachránite svet.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *