Predplatné Xbox All Access uľahčí prístup k novej generácii Xboxu

Xbox All Access

S príchodom nových konzol prichádza aj otázka, odkiaľ na ne vziať peniaze. Neočakáva sa, že by nové konzoly boli nejako extra lacné, ale Microsoft chystá užívateľom zjednodušiť prechod na nové železo.

Teda aspoň za predpokladu, že žijete v USA, Austrálii alebo Veľkej Británii. Microsoft totiž oznámil novinky v členstve Xbox All Access, ktoré vám za mesačný poplatok umožňuje hrať na Xbox One S alebo Xbox One X a zároveň mať k dispozícii Game Pass Ultimate členstvo na 24 mesiacov. Spoločnosť zároveň oznámila, že predplatitelia budú mať nárok na prechod na Project Scarlett, až vyjde koncom budúceho roka.

Samotné členstvo začína s cenou 20 dolárov mesačne a dostupné je u vybraných partnerov a za predpokladu, že vám službu schváli niektorá z partnerských bánk: Citizens Bank v USA, Klarna v Británii alebo Telstra v Austrálii. Rovnako tak medzi participujúcich predajcov patria Amazon.com, GAME, Smyths Toys a Microsoft Store.

Program bude dostupný od 29. októbra/října v Austrálii, 5. novembra/listopadu v UK a od 18. novembra v USA. Možnosť upgradu na Project Scarlett za príplatok budú mať všetci, ktorí využijú program do 31.12.2019.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    Stále nechápem tu zaslepenosť voči EÚ? Kurva čo sme horší jak nejaké poďobané USA, ktoré kde príde tam vyprovukuje vojnu?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *