Obsidian oznámil dátum vydania Pillars of Eternity II pre konzoly

Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition

Iba krátko po tom, ako Obsidian oslávil úspešný launch novej RPG značky The Outer Worlds, a oznámil novú hru Grounded, oznámil dátum vydania konzolovej verzie Pillars of Eternity II: Deadfire.

Konzolová verzia bola oznámená ešte predtým, ako Microsoft odkúpil Obsidian a preto nie je prekvapením, že hra vyjde na Xbox One aj PS4. Na obe konzoly hra vychádza v Ultimate edícii 28. januára/ledna 2020, pričom jej vydavateľom nebudú Xbox Game Studios, ale Versus Evil. Nutno dodať, že oznámené boli aj plány na vydanie hry na Switch, ale podobne ako v prípade The Outer Worlds, ani tu nepoznáme dátum vydania.

Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition si možno predobjednať digitálne v Xbox Store a PlayStation Store už teraz. Tí, ktorí majú radšej krabicové verzie, môžu očakávať fyzickú štandardnú aj zberateľskú edíciu. Vydavateľom bude v tomto prípade THQ Nordic. Cena bežnej krabicovky bude 59,99€, cena zberateľky bude 129,99€. Zberateľka ponúkne 10-palcovú sochu Od Nua, kľúčenku Spacepig, 3D nálepku a prémiovú krabicu.

Konzolová verzia bude obsahovať všetok doposiaľ vydaný obsah. Preto okrem najnovšieho PC patchu (5.0) hra ponúkne aj obsah troch DLC, a síce Beast of Winter, The Forgotten Sanctum a Seeker, Slayer, Survivor.

via Gematsu

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *