Bleeding Edge dostane limitovanú krabicovú edíciu

Microsoft na X019 oznámil, že chystaná onlinovka z dielne Ninja Theory vyjde digitálne na Windows Store a Steam. Teraz sa však pridáva možnosť kúpy krabicovej edície pre tých, ktorí majú radi krabičky.

Krabicové vydanie Bleeding Edge bude dostupné ako krabicovka u vybraných predajcov v deň vydania, 24. marca/března 2020. Táto krabicovka bude dostupná exkluzívne pre Xbox One a nebude mať podporu Play Anywhere, ako to má digitálna verzia. Naďalej tu však ostane podpora pre cross-play a synchronizáciu savov medzi Xbox a Windows 10 verziami hry.

Cena krabicovky bola stanovená na 29,99€ na našom trhu a hráči, ktorí si ju predobjednajú, dostanú rovnaké bonusy ako tí, ktorí si hru kúpia digitálne: prístup do bety a balíček skinov Punk Pack.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    Z téhle hry mám rozporuplný pocit. Čas ukáže.

  1. 23. marca 2020

    […] služby Xbox Game Pass pre online tituly. A hoci si môžete hru kúpiť buď digitálne alebo fyzicky, navrhovaná bola predovšetkým ako hra, ktorú si užijú predplatitelia. Reč je o 4v4 tímovej […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *