Ninja Theory končí s podporou Bleeding Edge

Bleeding Edge

Ninja Theory oznámila, že 4v4 multiplayer bojovka Bleeding Edge ktorú sme aj recenzovali už nebude dostávať žiaden nový kontent.

Bleeding Edge tím na Twitteri napísal, že sa budu odteraz zameriavať na iné projekty ako Senua’s Saga, Project Mara, a The Insight Project. Podľa všetkého servery by mali stále fungovať pre Xbox aj pre PC, aj keď mnoho hráčov sa sťažuje na dlhé pripájanie do hry, takže očividne Bleeding Edge už moc ľudí nehrá.

Hra bola vydaná na konci marca/března 2020 a za ten čas dostala niekoľko aktualizácií ktoré obsahovali nové postavy a mapy a posledná aktualizácia bola v júli/červenci 2020. Za približne 4 mesiace sa ale hra napriek týmto aktualizáciám výrazne nezmenila, a nepridala ani žiadne nové režimy, hoci si ich hráči a recenzenti pýtali.

Tieto úkony nasvedčujú nízkej popularite za ktorú môže zrejme aj vysoká cena 29,99€, pokiaľ nemáte zakúpený Game Pass. Ak by hra bola zdarma, určite by vyzerala pre hráčov lákavejšie, ale tým že už nemáme očakávať žiaden nový kontent, je otázkou času kým budú vypnuté aj servery.

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *