Tento víkend zadarmo: Ghost Recon Breakpoint a Tekken 7

Je tu ďalší víkend a tým pádom aj ďalšie hry zadarmo, pokiaľ máte Xbox Live Gold alebo Game Pass Ultimate. Potešením pre mnohých môže byť, že aj tentoraz nás čaká hra od Ubisoftu – Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint je najnovším pokračovaním taktickej kooperačnej akcie v otvorenom svete, kombinujúca prvky svojho predchodcu (Wildlands) a The Division 2. Žiaľ, práve preto sa hre dostalo obrovskej kritiky. Bola totiž veľmi podobná dvojici hier, ktoré mali hráči možnosť hrať predtým, ale odohrávala sa na novej mape. Ubisoft však pracuje na tom, aby sa titul zmenil k lepšiemu a kompletne prepracuváva herné mechaniky, aby sa Breakpoint dostatočne odlíšil. Niektoré zmeny sú už v hre zapracované a vďaka Free Play Days máte možnosť si sami skúsiť, ako sa Ubisoftu darí naplniť sľub.

Mimochodom, do hry sa vráti Sam Fisher zo Splinter Cell v novej sérii Deep State misií. Ako člen elitnej americkej jednotky Ghost sa dostanete hlboko za nepriateľskú líniu, na atol uprostred oceánu, na ktorom firma vizionárskeho miliardára vyrábala futuristické drony. Ostrov však napadli a zmocnili sa ho dezertovaní ghosti na čele s Cole D. Walkerom.

Ďalšou hrou zadarmo na víkend je klasika, Tekken 7. Hra žije už tretí, no vlastne pomaly už štvrtý rok, a behom existencie získala niekoľko nových bojovníkov vrátane obrovského množstva hostí zo sérií ako Final Fantasy. Tekken 7 beží na Unreal Engine 4 a ponúkne viac ako 30 postáv, s ktorými môžete bojovať v príbehovom režime, ale aj v starom dobrom gaučovom súboji proti priateľom členom rodiny, s ktorými ste v povinnej karanténe.

Napokon je dostupný nezávislý titul Risk of Rain 2, narozdiel od prvej hry už v 3D. Ba čo viac, hra obdržala nový Hidden Realms update s novými nepriateľmi, bossmi, itemami a generovanými mapami. Proti hordám nepriateľov môžete bojovať sami alebo až s tromi spoluhráčmi. Hra je v aktívnom vývoji a v budúcnosti obdrží ďalší obsah, lenže to sa stane až po tomto bezplatnom víkende. No a ako tomu už býva, hry sú teraz dostupné v zľave:

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *