IO Interactive pripravuje DLC pre HITMAN 3

HITMAN 3

HITMAN 3 nie je len zavŕšením trilógie, ale na nejaký čas tiež zavŕšením celej 25-ročnej ságy na čele s Agentom 47. Aspoň tak to hlásili vývojári začiatkom roka. A ono to síce je pravda, ale vývojári možno nechtiac, možno úmyselne zabudli povedať, že v príprave sú DLC.

To, že hra dostane nejaké DLC, je pomerne veľkým prekvapením vzhľadom na fakt, že HITMAN 3 nadobro zakončil príbeh trilógie The World of Assassination, kde sa Agent 47 spolu s Dianou a starým známym postaví zoči-voči tajomnej organizácii ovládajúcej svet. Navyše, na rozdiel od HITMAN 2, terajšia Deluxe edícia hry neobsahovala žiadne zmienky o Season Passe alebo akýchkoľvek dodatkoch.

Tie sa však predsa len pripravujú. Forest Swartout Large ako výkonný producent hry v rozhovore pre The Gamer potvrdil, že štúdio ešte nezavŕšilo vývoj a „s určitosťou pripravujú DLC“. Zatiaľ nie je rozhodnuté, o čom pripravované DLC budú, ale zrejme sa budú odohrávať na už existujúcich mapách, alebo na ich upravených verziách. Teda podobne, ako tomu bolo v prípade dodatkov do úplne prvej hry.

Nie je pritom vylúčené ani, že by sa hra mohla dočkať dodatkov napríklad v podobe Escalation kontraktov a Elusive Target udalostí z predošlých hier. Vývojári tentoraz dokonca prezradili aj to, že vydanie Hitman 3 sa dá vnímať iba ako začiatok, a že štúdio vníma aj túto hru ako live service titul. Zatiaľ teda nie je jasné, ako to bude prebiehať, no aspoň jedna vec je istá. V príprave je ray tracing update pre konzoly Xbox Series X|S.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *