Bude Rainbow Six Parasite novým názvom pre Quarantine? Ubisoft reaguje

Rainbow Six Parasite working title

Ubisoft tento mesiac potvrdil, že zvažuje zmenu názvu pripravovaného Rainbow Six Quarantine. Dôvod je prostý: až príliš reflektuje súčasnú pandemickú situáciu, takže hráči by si mohli myslieť, že hra má niečo spoločné s COVID-om.

V skutočnosti sa ale hra zameriava na mimozemský parazit, kvôli ktorému ostalo viacero členov dúhovej 6tky uzavretých na vesmírnej stanici, kde im nezostáva než bojovať o život proti nevšednej hrozbe. A zdá sa, že zmena názvu nepredstavovala žiaden problém. Server MP1ST totiž natrafil na serveroch PlayStation Network na marketingové súbory k hre, ktorú Ubisoft rozhodne neoznámil, ale jej názov viac než dostatočne napovedá, o čom bude: Rainbow Six Parasite.

Marketingové materiály obsahujú operátorku Elżbietu „Elu“ Bosak, a na serveroch nechýbajú zmienky ani o úvodnom patchi s číslom 1.01. To by mohlo naznačovať, že vydanie hry je bližšie, než sme mysleli. Viac k veci však povedal v priebehu včerajšieho dňa samotný Ubisoft, ktorý potvrdil, že Parsite je len pracovným názvom hry.

Aj keď sme nedávno oznámili zámer premenovať Rainbow Six Quarantine, „Parasite“ je len dočasný názov používaný našimi vývojármi. Nedávno sme testovali hru a niektoré podrobnosti tohto testu sa dostali na verejnosť. Môžeme potvrdiť, že sa jedná o ukážku pripravovanej hry, a už čoskoro sa podelíme o viac detailov, vrátane oficiálneho názvu.

Ubisoft pre PCGamesN

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *