Forza Horizon 4 odstránila tance Floss a Carlton

Forza Horizon 4 No More Floss
Fortnite na seba upútal pozornosť umelcov a choreografov po tom, ako si Epic Games za rôzne itemy vrátane tancov začal pýtať peniaze. Samozrejme, všetko putovalo do pokladnice Epicu a tvorcovia tancov neuvideli ani cent.

Takto sa už skôr začali súdiť s Epic Games umelci, ktorí stoja napríklad za gestami Floss a Carlton. Obe sa však nachádzali aj vo Forze Horizon 4. Zrejme preto, aby Playground Games predišli možnému súdnemu sporu, rozhodli sa odstrániť oba tance z hry. Učinili tak aj napriek tomu, že si za ne, na rozdiel od tvorcov Fortnitu, neučtovali ani cent a že boli zahrnuté už ako štandardná súčasť hry. Tance boli odstránené v rámci Series 5 Updatu.

Aktualizácia mimo iného odstránila niekoľko problémov:

  • Opravuje problém s duplicitnými Drivatarmi v závodoch
  • Opravuje problém, ktorý po vypnutí Rewind funkcie v nastaveniach obtiažnosti bránil užívateľom používať funkciu v Route Creator režime
  • Opravuje problém s poškodením auta pri reštarte závodu British Racing Green: Chapter 10
  • Zlepšuje viditeľnosť cieľových čiar v pouličných závodoch (Street Race)
  • Opravuje problém, ktorý spôsobil znefunčnenie PR stuntov po prejdení dvoch Danger Signov príliš rýchlo po sebe
  • Opravuje problém so Speed Trap radarom pri železničnom moste

Aktualizácia tiež priniesla niekoľko opráv a vylepšení pre hráčov jazdiacich s volantom. Zahŕňa to napríklad opravu problému s ukladaním mapovania ovládača a vylepšenia Force Feedback a Rumble funkcií.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *